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Delicious, crunchy and delicate: these are the cantuccini with almonds and pistachios from the Sienese company Le Dolcezze di Nanni . In Bottega th...
View full detailsA soft version of the most classic Tuscan desserts, the cantucci . The morbiducci are born from an idea of the Sienese company Le Dolcezze di Nan...
View full detailsWe could define the morbiducci delle Dolcezze di Nannì as a reinterpretation of the classic Tuscan cantucci ... a soft variant of the cantuccini. T...
View full detailsA sweet proposal signed by Le Dolcezze di Nanni which, faithful to the family recipes, produces small artisan masterpieces for the delight of our ...
View full detailsAbsolutely the most delicious of the recipes proposed by Le Dolcezze di Nanni in terms of cantucci! A reinterpretation of the classic Tuscan sweets...
View full detailsThey come from Scotland and are the butter biscuits par excellence: the Shortbreads! These have the shape of a triangle and are obtained by cuttin...
View full detailsA tribute to the past. Yes, this tin box (height 23cm) is a tribute to Annie Wild's pastry from which the Grandma Wild's brand originates. Inside ...
View full detailsWhat are morbiducci? It is a specialty of the Tuscan pastry Le Dolcezze di Nannì. A "soft" reinterpretation of the classic Tuscan corner. This vari...
View full detailsA dark mixture - cocoa - for these Tuscan cantuccini from Dolcezze di Nanni. Crunchy, light and rich in almonds. They are handcrafted like all the...
View full detailsCraftsmanship for these typical Tuscan sweets made with almond paste. Pinched by hand one by one and covered with a thin veil of powdered sugar, th...
View full detailsBiscotti artigianali al Caramello salato, una ricetta firmata Marabissi.
I Biscotti Marabissi sono tutti realizzati artigianalmente con ingredienti di qualità. Da provare questa variante con Zenzero e Limone. La fragranz...
View full detailsUna deliziosa frolla al burro con caramello salato! Tutte da provare le golose ricette del biscottificio bretone Filet Bleu. Il nome: “filet bleu” ...
View full detailsUna golosa pausa di dolcezza con queste meringhette al cioccolato di Efren! Una tentazione irresistibile per tutta la famiglia a qualsiasi ora del ...
View full detailsBuone oltre che belle queste meringhe alla vaniglia di Efren! Hanno la forma di piccole ciambelline e sono “come le ciliegie”… sì, come le ciliegie...
View full detailsLe Rigate, che bontà! Una frolla tricolore, un piacevolissimo incontro di sapori tra cacao, vaniglia e caffè. Ottime con il tè, ma fantastiche con ...
View full detailsI cantuccini o meglio dire i "biscotti di Prato" sono la specialità che ha reso famoso nel mondo il marchio Antonio Mattei. Qualità e tradizione so...
View full detailsSono prodotti e incartati ancora a mano come tradizione comanda. Sono i giustamente famosi cantucci o biscotti di Prato di Antonio Mattei. Una vera...
View full detailsUna versione nocciolata del classico cantuccio toscano. L'impasto e la lavorazione (rigorosamente a mano... come del resto anche l'incarto nell'ico...
View full detailsCraftsmanship for these biscuits from the Marabissi pastry shop in Chianciano Terme. A crumbly pastry - delicately scented with cinnamon - worked w...
View full detailsThe Dolcezze di Nannì are never lacking in the Bottega! How could we ever give up the goodness that this little great Sienese reality has reserved...
View full detailsBut how good are Nannì's cantucci? A perfect end to a meal to end an evening in good company on a sweet note. Also delicious in tea or cappuccino....
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